Vásárlóinknak közvetlenül az Interneten keresztül értékesítünk. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebbet kell fizetnie egy kiváló minõségû termékért - amit közvetlenül tõlünk kap meg. Természetesen mások is gyártanak hasonló minõségû (és specifikációjú) termékeket, azonban két-háromszor (vagy még többször) annyiba kerülnek. Termékeink kiemelkedõ minõséget kínálnak anélkül, hogy súlyos anyagi megterhelést jelentenének. Mi nemcsak beszélünk az árak leszorításáról, hanem meg is tesszük. . .
   
 
A Red5 Audio kevés, de annál lelkesebb emberbõl áll. Van irodánk Skóciában (UK) és Floridában (USA). Elköteleztük magunkat, hogy a legjobb termékeket kínáljuk a legjobb árakon. Legyen Ön akár profi, akár csak lelkes otthoni felhasználó, termékeink egészen biztosan meghaladják majd a várakozásait. .
             
                     
 
                 
                         
 
Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan szeretik kipróbálni az új newtermékeket, mielõtt elszánnák magukat a vásárlásra. Sajnos, az internetes vásárlás ezt nem igazán teszi lehetõvé. Mi nagyon hiszünk abban, hogy meg lesz elégedve a termékeinkkel. Mégis, ha bármi oknál fogva ez nem így lenne, (a termék megérkezésétõl számított) 14 napig visszaküldheti a vásárolt terméket és mi visszafizetjük annak teljes vételárát (mínusz postaköltség).

Még csak meg sem kell indokolnia (bár nagyra értékelünk minden visszajelzést). Nincs szükség semmiféle csûrés-csavarásra: ha nem tetszik, visszavesszük.
       
                       
           
Folyamatosan igyekszünk új termékekkel bõvíteni meglévõ palettánkat. Ahogy növünk, egyre újabb és izgalmasabb termékekkel fogunk megjelenni, amelyek mindegyike ugyanazon kiváló minõségi elvárásoknak megfelelõen készült. Az újdonságokkal kapcsolatban érdemes szemmel tartani a Hírek részt.
 
                       
         
 
                           
         
Amikor megveszi valamelyik termékünket, nagyon igyekszünk, hogy minden "hasznos apróságot" mellékeljünk hozzá. Például az RV8 és RV10 mikrofonjainkhoz mellékelünk egy alumínium táskát és egy merev kosarat a felfüggesztéshez. Reméljük, az is fel fog tûnni, hogy nem spóroltunk ezek esetében sem a minõségen - a tartozékok ugyanolyan magas normáknak megfelelõen készültek, mint maguk a mikrofonok. A kiválóság nálunk a norma. (Õszintén reméljük, hogy le is tudjuk nyûgözni.)